Miten voit auttaa

Tarvitsemme lentokummeja!
Jos olet matkustamassa Alicantesta Helsinkiin ja sinulla olisi mahdollisuus toimia koirien saattajana, ota yhteyttä info(at)rescuekoirat.com. Tarhan yhteyshenkilö auttaa koirien lähtöselvityksessä Espanjan päässä ja yhdistyksen edustaja on koiria vastassa Helsingissä.

Yhdistys luonnollisesti huolehtii koirien matkustuskuluista.

Jos olet matkustamassa Helsingistä Alicanteen ja sinulla olisi mahdollisuus kuljettaa tyhjiä koiraboxeja mukanasi, ota yhteyttä info(at)rescuekoirat.com. Yhdistyksen edustaja toimittaa boxit lentokentälle ja on mukana lähtöselvityksessä, tarhan yhteyshenkilö on boxeja vastassa Espanjan päässä.

Yhdistys huolehtii boxien kuljetuskustannuksista.


Kotihoitajaksi
Tarvitsemme koirille kotihoitajia. Koska tavoitteemme on tuoda koirat ensin Suomeen kotihoitoon opettelemaan kotikoiran elämää, on kotihoitaja avainasemassa yhdistyksemme toiminnassa.

Etsimme koirille kotihoitajia ensisijaisesti pk-seudulta. Jos haluat kotihoitajaksi, ota yhteyttä sähköpostitse info(at)rescuekoirat.com.


Turvasiru
Yhdistys on Turvasiru.fi -palvelun yhteistyökumppani ja tarjoamme sirutetulle lemmikillesi rekisteröinnin Turvasiru.fi -palveluun edulliseen hintaan 10e / lemmikki.

Ilmoita sähköpostilla (mari(at)rescuekoirat.com) halukkuutesi rekisteröidä lemmikkisi Turvasiru.fi -palveluun ja saat ohjeet paluupostissa.

Kauttamme adoptoidut koirat rekisteröidään veloituksetta sirurekisteriin.


Turvaremmi
Yhdistyksemme myy turvaremmejä. Pituus lukkojen kera on 21 cm. Turvaremmin myyntihinta on 9 EUR (sis.postikulut) ja turvaremmin voi tilata laittamalla postia yhdistyksen osoitteeseen info(at)rescuekoirat.com.

Kissakoti Kattila
Teemme yhteistyötä hämeenlinnalaisen Kissakoti Kattilan kanssa. Kissakoti Kattila on perustettu vuonna 1995 ja sieltä saavat suojan Hämeenlinnan seudun kodittomat kissat. Kissakoti Kattila toimii ainoastaan lahjoitusten, kirpputorimyynnin, sekä myyjäisten tuomilla tuloilla. Kuluja on paljon ja siksi juurikin lahjoitukset ovat todella suuri apu, jotta kissat saavat tarvitsemansa hoidon. Hämeenlinnan kaupungilta Kissakoti ei saa tukea.

Kattilassa asuu keskimäärin 100 kissaa. Tavaralahjoitukset ovat aina tervetulleita. Hyväkuntoiset ja puhtaat peitot, pyyhkeet ja lakanat, ruoka, kissanhiekka, matolääkkeet ja tietenkin lelut olisivat kissojen mieleen. Mikäli haluat autella Kattilan kissoja tavaralahjoituksin, etkä pääse viemään tavaraa suoraan Kattilaan, voit ottaa yhteyttä Marjoon marjo (at) rescuekoirat.com.

Kissakoti Kattila löytyy internetistä osoitteella http://kissakotikattila.blogspot.fi/ sekä Facebookista nimellä Kissakoti Kattila.

Kannatusjäseneksi
Voit tukea toimintaamme liittymällä kannatusjäseneksi.

Kannatusjäseneksi voit liittyä maksamalla 20 EUR tilillemme Danske Bank IBAN: FI7780201710253995 BIC / SWIFT: DABAFIHH. Muista kirjoittaa suorituksen lisätietoihin ’Kannatusjäsenmaksu’. Kirjoita lisätietoihin sähköpostiosoitteesi, mikäli haluat sähköpostiisi tiedotteita yhdistyksen toiminnasta. Yhdistyksemme etsii myös yhteisö- ja yrityskummeja. Yhteisö- tai yrityskummiksi voit liittyä maksamalla 100 EUR tilillemme Danske Bank IBAN: FI7780201710253995 BIC / SWIFT: DABAFIHH. Muista kirjoittaa suorituksen lisätietoihin ’Yhteisökummi’. Kirjoita lisätietoihin myös sähköpostiosoitteesi, mikäli haluat sähköpostiisi tiedotteita yhdistyksen toiminnasta.
Copyright Costa Blancan rescuekoirat ry (c)2017, All Rights Reserved.

Costa Blancan Rescuekoirat ry | info(at)rescuekoirat.com (Danske Bank IBAN: FI7780201710253995 BIC / SWIFT: DABAFIHH)
Patentti- ja rekisterihallitus 1.4.2011 (rekisteröintinumero 205.402)
Evira 1/0521/2017
Costa Blancan rescuekoirat ry on rekisteröitynyt TRACESiin maahantuojanumerolla FI00007608